ass-holes

Oké, tudom politizálni nem tanácsos, főleg a saját blogomban, de ez annyira kikívánkozik, hogy hiába nyeldesek nem bírom visszafojtani.


Jah akit esetleg nem érdekel az a fontos dolog, hogy mire számítson a  jövőjében meg, hogy mi lesz a világgal meg hasonló "politikai" dolgok az ne olvassa tovább.


Felfoghatatlan ami Magyarországon történik és borzasztó, hogy ilyen kapzsi, pénznyelő gépet választottak az ország élére. Az egész olyan, mint egy nagy összeesküvés. Mintha direkt vinnék csődbe Mo.-t, mintha direkt tennék tönkre milliók életét.
Aki le lenne maradva annak ez az ügy röviden: Ugye a hazánk enyhén szólva adósságokban gazdag, és ezt a mostani kormány (Or-bán-ék) úgy használják ki, hogy mindent erre fognak. Ha elveszik a nyugdíjunkat az az "adósságok csökkentéséért teszik", ha megemelik az árakat az is amiatt van, ha még többet adóztatnak az is az adósságok miatt van.
FENÉKET! Ezt a sok pénzt, mind zsebre vágják ezek a lelkiismeret-nélküli balfékek! Nem is tudom, hogy képesek aludni éjjel! És ezt mindet megtehetik, mivel a kormány 2/3a fi-desz-ből áll, és így bármit megszavazhatnak, mindent a saját érdekük szerint. Szóval ha ez nem lenne elég, kitaláltak még valamit amivel eltörölték azt a törvényt,  hogy a tartalékokhoz nem lehet hozzányúlni a kormánynak. Azt nyilatkozták, nem fognak hozzányúlni csak a törvényt törlik el. Hát ebben nem lennék olyan biztos... Az a pénz évtizedek spórolásával gyűlt össze! És ha bajban lesz az ország és ez a pénz nem lesz ott. Nah az a rész ahol jön az éhezés és szegénység...
Persze erre az egész világból küldik a leveleket Or-bán-nak, hogy ha nem vonja vissza nagy bajba kerül az ország. És hát persze le se tojják ezt a magyar kormánynál. Pedig azért nagy dolog ilyen híres politikusoktól figyelmeztetést kapni. Az is nagy dolog, hogy mennyien tüntettek Pesten és az is nagy dolog, hogy ez az elcseszett törvény a New York Times egyik fősztorija lett.
Szóval éljen a demokrácia! Bár én is mehetnék tüntetni...



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések