brr, it's almost there.


Oké, tudom, hogy ezt mennyire lehangoló lesz olvasni, de körülbelül 3 hét és itt lesz az ősz. És ez mit jelent? ISKOLA. Igen-igen ez az utált szó.
Lehet, hogy korai ezt  írnom, de ha egyszer tényleg így van? 3 hét az semmi. Az úgy elszalad, hogy észre se veszed. Sőt ebből csak 2 hét teljesen a tiéd, mert az utolsót azt elrontja a könyvosztás, sulira készülődés STB. Az az utolsó hét már úgyis csak arról szokott szólni, hogy 
meg vannak-e a könyveid, 
vajon hol a fenében lehet a tolltartód, 
ez az iskolatáska már teljesen elhasznált ideje lenne újjat venni?
számoljuk át mégegyszer, hogy hány vonalas füzet is kell még
vajon XY-n haragudni fog, hogy egész nyáron nem kerestem?
ki mellett üljek matekon ha nem akarok megbukni?
ugye lesz új infótanárunk?
óóó, fenébe idén már kémia is lesz!
milyen rongyot kéne felvennem az évnyitóra?
hol is láttuk utoljára azt a bizonyitványt?
STB.
Szóval gyakorlatilag csak 2 és fél hetünk maradt. Ami tök kevés. Ennek nagy részét alvással töltjük, szóval időnk alig marad másra. Tehát ebből az jön, hogy még van pár óránk aztán itt is lesz, és kb 3 nap lemegy az egészből és megint kezdhetjük számolgatni a napokat az iskolai szünetekig.

Közben amúgy majd éhen veszek. Nem értem anyunak miért ilyenkor kell megsütnie a holnapi csibefasírtokat! Az egész házat átjárja az illata! Legalábbis a szobámat az biztos! Vagy csak megcsípett egy radioaktív pók, és szuperérzékeny szaglásom lett!
Nah jó, ez kezd egy óriási hülyeségbe átfordulni, szóval még a zenei kihívást (ha egyáltalán így nevezik, ja és remélem a mostani értelmesebb lesz, mint az előző) megcsinálom és abbahagyom az írást!;)

04. nap - Egy dal, amitől boldog leszel: Keane - Somewhere Only We Know

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések