I know that I let you down

Sokat elmond az a tény, hogy már vasárnap óta idegesít, hogy holnap este nem tudunk rendesen 'kimenni', mert szombat az munkanap lesz. És talán ez az érzés akkor lesz tényleg igaziból rossz, amikor majd vasárnap reggel arra ébredek, hogy nem szombat van.

Igazából holnap is lesz egy laza progi, de körülbelül biztos vagyok benne, hogy nem lesz jó. Maximum csak a dohányboltba tett látogatás fog javítani a dolgon (de ne legyen igazam).

A szombati nap viszont már reménykeltőbb. De persze - mint mindenhez - ahhoz is van szavam. Délután apu 50. szülinapját fogjuk ünnepelni, ez valószínűleg estébe nyúló lesz, de akkorra már elvagyok egy másik szülinapra is ígérkezve, szóval legkésőbb 8-kor átpályázom oda. Tudom szörnyű ilyet mondani (mégis mondom), de most nem igazán van hangulatom a rokonsághoz, és csak remélem, hogy estig nem lesz elegem a sok emberből (megint nem túl szép megfogalmazás), és utána majd lelkesen megyek tovább a "következő buliba".

Tudnám tovább írni a dolgokat, de ezek nem is az igazi problémáim, szóval csak annyit így a végére: kibaszott ijesztő, hogy nem tudom mit csináljak az életemmel! - Hát nem is erről szól ez a bejegyzés, mégis ez a legfontosabb része, szóval a címet is ehhez a mondathoz kapcsoljátok.



I wanna go to sleep for an eternity.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések