'til it's friday 13th

Nyár van. Ahhoz képest nem sok mindent csináltam eddig, szóval jó lenne már elkezdeni.
Én rajta is vagyok, de valahogy eddig nem akar összejönni. A diákmeló nem akar összejönni, az ottalvós dolog egyik barátnőmmel (nem jött fel msnre ahogy megbeszéltük), meg más sem. Mostanában amúgysem valami jó dolgok történtek velem sajnos..
Hogy mi tartja bennem a lelket? Péntek 13. Nem, nem valami babonás okból, hanem, mert akkor megyünk apummal Londonba! Igaz csak 3 napra, ami borzasztó kevés, de így is egy nagyon nagy álmom fog valóra válni, és annyira várom már!
Dolgok amiket meg kell tennem péntek 13.-áig.
1.Átállni pozitív gondolkodásra
2.Újra futni járni (a hőség ellenére)
3.Elmenni a kozmetikushoz
4.Összekaparni egy kis pénzt(diákmelót!!!)
5.Írni egy listát, hogy majd mit viszek.
6.Angolozni egy kiadósat.
7.Gyakorolni a brit akcentust.(LOL.)


Mondd, veled megtörtént már, hogy hiányzott valaki, akinek nem kellett volna? Hogy ürességet éreztél egy dal hallgatása közben? Hogy szükséged volt valakire, akiről azelőtt még csak nem is feltételezted, hogy számít neked? Táncoltál az örömtől, mikor újra hallhattad a hangját? Mosolyogtál, miközben visszaemlékeztél a nevetésére? Mondd, veled megtörtént már, hogy olyat szerettél, akit nem lett volna szabad?..

Megjegyzések

  1. hallgass sok brit zenét és énekelj, pár nap múlva olyan brit akcentussal fogsz beszélni hogy hú :D személyes tapasztalatokból kiindulva Enter Shikarit javaslom :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések