There was a hole here (it's gone now)

Van abban valami ha egy tanuló 13.-os. Kicsit olyan, mint amikor például az ember 8. órán ül és érzi, hogy ez már sok, és nem kéne még mindig abban a nyomott teremben ülnie. Csakhogy nem egy 8. óráról van szó, hanem egy évről, amikor az ember tudja, hogy máshol is lehetne, ha egykor úgy dönt. Az a sok-sok ismerős akik szerte széledtek, de te még mindig ott vagy, még mindig úgy ahogy egykor a többiek is.
És én annyira érzem, hogy már  t ú l  vagyok ezen, hogy már máshol kéne lennem, hogy már annyi feszültség összetömörült itt, ebben a kicsi kis városban, annyira nem erre van már szükségem. Új dolgokra, új emberekre, új emlékekre. Azok az emlékek pedig töröljék ki a többit, némítsák el az érzést. Ne maradjon semmi se, csak egy lyuk, hogy tudjam tényleg ott volt, de már nincs. Egy picike rés, de ne repedjen tovább, mert már túl sokat pusztított, bújjon meg a sarokban, még érezzem, de csak néha, akár egy régi dal ébressze fel, de sose tartson soká.
Mennem kéne.

Megjegyzések

  1. Ha ez vigasztal, ugyanezt érzem. Jó lenne már elmenni. Szeretem ezt az osztályt, de őszintén azt kívánom -akkor is, ha talán később visszasírom ezeket az éveket-, hogy, teljen már el!!! Legyünk túl mindenen, legyek megint szabad...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó lenne, de olyan sokat kell még várnunk! :(

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések